RABRI MALAI | Only two things needed | स्वादिष्ट और आसान

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  hello friends, welcome to  manpasandzaika.blogpost.com  so in this blog I'm going to tell you how to make RABRI MALAI | Only two things needed | स्वादिष्ट और आसान, my recipe is very simple and easy and you can make it following this recipe gluten free,gluten free rabri,receipe,easy milk sweet,celiac disease,manpasand zaika,indian sweet,gluten free diet,instant sweet,healthy sweet,gluten free home made sweet,home made sweet,ghur ka khaana,rabri malai,tasty,food,quarantine goals,yummy,milk,sweet,rabdi,malai rabri,milk maid,faluda,sweet tooth,danedaar,lacha kulfi,milk food,milk dish,pure rabdi,danedaar rabdi,danedaar rabri,danedaar rabri malai,danedaar rabdi malai,sweet dish आपको बस दो चीजों की ज़रूरत है, जो हर घर में आसानी से उपलब्ध हैं, इस स्वादिष्ट और ताज़ा व्यंजन के लिए !!! If you are suffering from celiac disease and are craving for eating something sweet, here is an instant solution to your problem. You just need tw

Gluten-Free Aloo Paratha | Aloo ka Paratha



HOW TO MAKE GLUTEN-FREE ALOO KA PARANTHA

Hello friends and welcome to My blog.
so in this video, I'm going to tell you how to make aloo parantha at home

before we start please subscribe to my channel on youtube MANPASAND ZAIKA

LET'S START

INGREDIENTS

  • BOILED POTATOES (3-4)

  • SPICES 

  • SALT TO TASTE
  • RED CHILLI POWDER
  • CORIANDER POWDER
  • AMCHOOR POWDER
  • GARAM MASALA

  • FOR TADKA

  • PANEER (DICED)
  • ONE MEDIUM SIZE ONION
  • CUMIN SEEDS

  • FOR COOING

  • GLUTEN-FREE AATA 
  • OIL 2-3 TABLESPOON





GLUTEN-FREE AATA


METHOD

  • take boiled potatoes and mash them 
  • add salt and other spices
  • MIX WELL
  • in a pan add 1 tbsp oil add cumin seeds
  • add onion and fry till light brown, add diced paneer add this tadka to the mashed potatoes
  • take a small ball of aata (GLUTEN FREE)
  • and roll it out, fill some mashed potatoes and roll it out till medium thick
  • add 1 tbsp oil on a pan or tawa
  • place the parantha on the tawa
  • let it cook for 1-2 minutes
  • roll over the parantha and add oil on the slightly cooked side
  • do this 👆 step again 

NOW OUR GLUTEN FREE PARANTHA IS READY

OUR PARANTHA IS READY

SO OUR PARANTHA IS READY FOR MORE DETAILED RECIPE


THANKS FOR THE VISIT

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HOPE YOU ENJOY

RECIPE IN HINDI

कैसे ग्लूटेन मुक्त अलो के PARANTHA बनाने के लिए
नमस्कार दोस्तों और y ब्लॉग में आपका स्वागत है।
तो इस वीडियो में, मैं आपको घर पर एलो परांठा बनाने की विधि बताने जा रहा हूं

इससे पहले कि हम शुरू करें कृपया youtube MANPASAND ZAIKA पर मेरे चैनल को सब्सक्राइब करें

चलो शुरू करते हैं
सामग्री
उबले हुए आलू (3-4)
मसाले
नमक स्वादअनुसार
लाल मिर्च पाउडर
धनिया पाउडर
अमचूर पाउडर
गरम मसाला
TADKA के लिए
PANEER (DICED)
एक दवा का आकार प्याज
जीरा
सहवास के लिए
ग्लूटेन-मुक्त एएटीए
OIL 2-3 TABLESPOON





ग्लूटेन-मुक्त एएटीए


तरीका
उबले हुए आलू लें और उन्हें मैश करें
नमक और अन्य मसाले डालें
अच्छी तरह मिलाएं
एक पैन में 1 बड़ा चम्मच तेल डालकर जीरा डालें
प्याज़ डालें और हल्का भूरा होने तक भूनें, इसमें मिलाया हुआ पनीर डालकर इस तड़के को मैश किए हुए आलू में मिला दें
आटा की एक छोटी सी गेंद (ग्लूटेन फ्री) लें
और इसे रोल करें, कुछ मसले हुए आलू भरें और मध्यम मोटी तक इसे रोल करें
एक पैन या तवा पर 1 टेबलस्पून तेल डालें
परांठे को तवा पर रखें
इसे 1-2 मिनट तक पकने दें
परांठे को बेल लें और थोड़ा पकने पर तेल डालें
इस again कदम को फिर से करें
अब हमारा ग्लूटेन फ्री PARANTHA तैयार है

हमारे PARANTHA तैयार है

हमारे PARANTHA अधिक विस्तृत रिकॉर्ड के लिए तैयार है



यात्रा के लिए धन्यवाद

और अधिक मुक्त नि: शुल्क रसीदें देखें



तो, दोस्तों, यह इस ब्लॉग के लिए यह था
इस ब्लॉग पर आने वाली और अधिक सफलताएँ प्राप्त करता है
उम्मीद करता हु आपको आनंद मिला हो

RECIPE IN SPANISH

TRANSLATED FROM ENGLISH TO SPANISH USING GOOGLE TRANSLATE

CÓMO HACER ALOO KA PARANTHA SIN GLUTEN
Hola amigos y bienvenidos a Mi blog.
así que en este video te voy a contar cómo hacer aloo parantha en casa

antes de comenzar, suscríbete a mi canal en youtube MANPASAND ZAIKA

EMPECEMOS
INGREDIENTES
PATATAS HERVIDAS (3-4)
ESPECIAS
SAL AL ​​GUSTO
POLVO DE CHILI ROJO
CILANTRO EN POLVO
POLVO AMCHOOR
MEZCLA DE ESPECIAS
PARA TADKA
PANEER (DICADO)
UNA CEBOLLA MEDIANA
SEMILLAS DE COMINO
PARA COO
AATA SIN GLUTEN
ACEITE 2-3 CUCHARADA





AATA SIN GLUTEN


MÉTODO
tomar papas hervidas y triturarlas
agregue sal y otras especias
MEZCLAR BIEN
en una sartén agregue 1 cucharada de aceite agregue semillas de comino
agregue la cebolla y fría hasta que se dore, agregue paneer en cubitos agregue este tadka al puré de papas
tomar una bolita de aata (SIN GLUTEN)
y extiéndalo, llene un poco de puré de papas y extiéndalo hasta que esté medio grueso
agregue 1 cucharada de aceite en una sartén o tawa
coloca el parantha en el tawa
déjalo cocinar por 1-2 minutos
enrolle la parantha y agregue aceite por el lado ligeramente cocido
haz esto 👆 paso de nuevo
AHORA NUESTRA PARANTHA SIN GLUTEN ESTÁ LISTA

NUESTRA PARANTHA ESTÁ LISTA

PARA QUE NUESTRA PARANTHA ESTÉ LISTA PARA UNA RECETA MÁS DETALLADA



GRACIAS POR LA VISITA

VER MÁS RECETAS SIN GLUTEN



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ESPERO QUE LO DISFRUTES

RECIPE IN FRENCH

TRANSLATED FROM ENGLISH TO FRENCH USING GOOGLE TRANSLATE

COMMENT FAIRE DE L'ALOO KA PARANTHA SANS GLUTEN
Bonjour les amis et bienvenue sur mon blog.
donc dans cette vidéo, je vais vous dire comment faire aloo parantha à la maison

avant de commencer, veuillez vous abonner à ma chaîne sur youtube MANPASAND ZAIKA

COMMENÇONS
INGRÉDIENTS
POMMES DE TERRE BOUILLÉES (3-4)
ÉPICES
SEL AU GOÛT
POUDRE DE PIMENT ROUGE
POUDRE DE CORIANDRE
POUDRE AMCHORE
GARAM MASALA
POUR TADKA
PANEER (DICED)
UN OIGNON DE TAILLE MOYENNE
GRAINES DE CUMIN
POUR LA CUISSON
AATA SANS GLUTEN
HUILE 2-3 CUILLÈRE DE TABLE





AATA SANS GLUTEN


MÉTHODE
prendre des pommes de terre bouillies et les écraser
ajouter du sel et d'autres épices
BIEN MÉLANGER
dans une casserole ajouter 1 cuillère à soupe d'huile ajouter les graines de cumin
ajouter l'oignon et faire frire jusqu'à ce qu'il soit brun clair, ajouter du paner coupé en dés, ajouter ce tadka à la purée de pommes de terre
prenez une petite boule d'aata (SANS GLUTEN)
et étalez-le, remplissez de purée de pommes de terre et étalez-le jusqu'à ce qu'il soit épais
ajouter 1 cuillère à soupe d'huile sur une casserole ou tawa
place le parantha sur le tawa
laissez cuire 1 à 2 minutes
rouler sur la parantha et ajouter l'huile sur le côté légèrement cuit
refaites cette étape
MAINTENANT, NOTRE PARANTHA SANS GLUTEN EST PRÊT

NOTRE PARANTHA EST PRÊT

DONC NOTRE PARANTHA EST PRÊT POUR UNE RECETTE PLUS DÉTAILLÉE



MERCI POUR LA VISITE

VOIR PLUS DE RECETTES SANS GLUTEN



ALORS, AMIS, C'ÉTAIT TOUT POUR CE BLOG
PLUS DE RECETTES À VENIR SUR CE BLOG
ESPÉRONS QUE VOUS APPRÉCIEREZ

RECIPE IN GERMAN

TRANSLATED FROM ENGLISH TO GERMAN USING GOOGLE TRANSLATE

WIE MAN GLUTENFREI ALOO KA PARANTHA HERSTELLT
Hallo Freunde und willkommen in meinem Blog.
In diesem Video werde ich dir sagen, wie man Aloo Parantha zu Hause macht

bevor wir anfangen, abonniere bitte meinen Kanal auf youtube MANPASAND ZAIKA

LASST UNS BEGINNEN
ZUTATEN
Gekochte Kartoffeln (3-4)
Gewürze
SALZ ZUM GESCHMACK
ROTES CHILLIPULVER
KORIANDERPULVER
AMCHOOR PULVER
GARAM MASALA
FÜR TADKA
PANEER (gewürfelt)
Eine Zwiebel mittlerer Größe
KREUZKÜMMELSAMEN
ZUM KOCHEN
GLUTENFREIE AATA
ÖL 2-3 TISCH





GLUTENFREIE AATA


METHODE
Nimm gekochte Kartoffeln und zerdrücke sie
Salz und andere Gewürze hinzufügen
GUT MISCHEN
in einer Pfanne 1 EL Öl hinzufügen Kreuzkümmel hinzufügen
fügen Sie Zwiebel hinzu und braten Sie bis hellbraun, fügen Sie gewürfelten Paneer hinzu, fügen Sie diesen tadka den Kartoffelpüree hinzu
nimm einen kleinen Ball Aata (GLUTENFREI)
und rollen Sie es aus, füllen Sie einige Kartoffelpüree und rollen Sie es bis zu einer mittleren Dicke aus
1 EL Öl in eine Pfanne oder Tawa geben
Platziere den Parantha auf dem Tawa
1-2 Minuten kochen lassen
über den Parantha rollen und Öl auf die leicht gekochte Seite geben
Wiederholen Sie diesen Schritt
JETZT IST UNSER GLUTENFREIES PARANTHA BEREIT

UNSER PARANTHA IST BEREIT

SO IST UNSER PARANTHA BEREIT FÜR EIN MEHR DETAILLIERTES REZEPT



DANKE FÜR DEN BESUCH

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Also, Freunde, das war es für diesen Blog
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ICH HOFFE DIR GEFÄLLT ES

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